245923433 387436773094900 5794325178025875218 n

artikel bilder 2

Det har varit ett händelserikt år! Jag har fullföljt ett par intressanta och givande utbildningar. Först var det vinterveckan hos Terry Evans i hans fantastiska Fanthyttan. Där jobbade vi med intuitionen, vår aura, andlig healing, andekontakt och mycket, mycket mer.

Nästa utbildning hos Terry var intuition och personlig utveckling. Mycket intressant!!! Att notera här är att intuition inte har något med andevärlden att göra utan är sinne till sinne. Spännande och roligt!! Jag har ett par omgångar kvar.

Sen var det dags med chakrautbildningen hos Carina Olofsson Santana. Den var mycket bra!!!!!! Det är så mycket tankar och beteende som styr vårt mående och kunskapen om hur våra chakran reagerar på olika saker kan ge oss redskap till att må mycket bättre.

Ytterligare en rolig sak är mina cirkelkvällar. Där jobbar vi med intuitionen, pendeln, kanalisering, dvs tar kontakt med andevärlden och ett självklart inlägg är förstås att meditera.

Jag har också välkomnat nya och gamla kunder för sköna massagestunder och jag vill så gärna välkomna nya och gamla kunder nästa år igen!!!!

Mina utbildningar fortsätter nästa år och det blir säkert jättespännande!!!!

Jag kommer att ha en ny cirkelomgång till våren. Tiderna kommer att läggas ut när det börjar närma sig.

Gå gärna in och titta på vår kommande inspirationsresa. Det kommer att bli något utöver det vanliga. Att kombinera det andliga med hav, värme, gemenskap och vila, det kan bara bli toppen!! Välkomna att lämna en intresseanmälan!!!

Till sist vill jag önska gamla och nya följare en riktigt fridfull jul och ett riktigt gott nytt år!!!

Monica