245923433 387436773094900 5794325178025875218 n

Chakra

Vi har många chakran, energivirvlar, i kroppen bland annat vid armbågarna, i händerna och under fötterna men de vi i allmänhet menar när vi pratar om chakran är de sju största som går efter insidan på ryggraden. Det är viktigt att vara medveten om att varje chakra/energivirvel representerar ett livsområde. Om det finns en obalans i något eller några chakran (livsområden) avspeglas det i auran men framför allt märks det på hur vi hanterar vårt liv.

Fyll på energi

Kristallerna, musiken och dofterna skänker dig en underbar avslappning samtidigt som du får påfyllnad av energi och orkar möta vardagen med nya krafter.
Kristaller anses vara naturens och mineralrikets mest perfekta skapelse. Kristaller har en perfekt molekylär uppbyggnad, vilket gör att de alltid befinner sig i ett tillstånd av jämvikt och harmoni. En kristall vibrerar alltid med samma frekvens. Den skickar tillbaka lika mycket energi som den tar emot. Vetenskapen har upptäckt denna egenskap hos framför allt kvartskristaller, som idag används i datorer, tv, klockor och radioapparater.

Reikihealing

Reiki metoden grundades i Japan av en zen buddhist som heter Usui. Reiki har sitt ursprung ur Qi gong och den kinesiska medicinen. Detta bygger på att vi genomströmmas av livsenergi enligt ett visst system som tex akupunktören använder.